Vélemények

Ügyfeleink véleménye a google cégem rendszerből.
 • Ferenczi Anett

  Kiskunfélegyházán lakunk és napelemet telepítettek nálunk. 3 nap alatt 40 méteres árokásás (gépet is hoztak), betonoztak, hegesztettek, festettek és korszerűsítették a házunk elosztóját is. Pályázatot elintézte János és az ellenőrök át is vették. Már az állam kiutalta a pénzt is :) szívből köszönöm.

 • Petrács Tamás

  A céget, kamera és riasztórendszer igénylése miatt kerestük fel partneremmel... 16 kamera, vezeték nélküli riasztó hálózat kiépítése, gyors és tiszta munkavégzés történt, azóta sincs semmi gond vele. Profik!

 • K. Attila

  Házunk, teljes villamos hálózatának korszerűsítése miatt kerestem fel a Titán Electro Kft-ét. Másnap már kint voltak felmérni Hódmezővásárhelyen és még az nap jött az árajánlat... ami ár-érték arányban tökéletes volt, el is fogadtam. 4 nap alatt kész lettek az egész 110 m2-es házzal és kaptam egy túlfeszültség védelemet is amit nem is igényeltem! Köszönöm, csak ajánlani tudom!

 • Sz. Gábor

  Már régóta szerettem volna az ingatlanomat az okos irányban is fejleszteni. Szellőztető rendszer, okos világitások, stb. Egy barátom ajánlotta a Titán Electro csapatát, így megkezdtük a közös tervezést. Felmérték az igényeim, majd kaptam egy részletes kivitelezési tervet. Magas minőségű munkát kaptam, elégedett vagyok. Köszönöm.

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

„Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg.” - Prótagorasz