Szolgáltatásaink

Fő profilunk a lakossági és ipari villanyszerelés. Emellett biztonságtechnikai kamera, riasztó és beléptető rendszerekre is specializálódtunk.
Biztonságtechnikai megoldások

Biztonságtechnikai megoldások

Professzionális vagyonvédelmi rendszerek tervezése és telepítése. Védje meg otthonát, cégét vagy ingatlanát a legmodernebb kamera és riasztórendszerekkel.

Bővebben
Lakossági villanyszerelés

Lakossági villanyszerelés

Szakembereink több éves villanyszerelői tapasztalattal tervezik meg lakásának, házának villamos hálózatát. A kivitelezés pontos és precíz az előre meghatározott ütemterv szerint.

Bővebben
Napelem rendszerek

Napelem rendszerek

Teljeskörű kivitelezés lakossági és ipari célokra. Többéves szaktudással megtervezzük, és kivitelezzük a napelemes rendszerét, majd igény szerint karbantartást is végzünk. Tegyen a környezetéért, és fektessen be a jövőbe zöld energiával.

Bővebben
Okosotthon megoldások

Okosotthon megoldások

A jövő okosotthona már sokkal több, mint kényelmi extra. Jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé több fronton is. A szellőztetés, az árnyékolás az ajtók nyitása és zárása már mind összeköthető a telefonunkkal vagy egy központi számítógéppel.

Bővebben
Informatikai rendszerek

Informatikai rendszerek

Manapság a cégek életében elengedhetetlen a stabil, megbízható számítógépes kábelhálózat hisz minden internetes tevékenység ezen keresztül zajlik. Növelje Ön is hatékonyságát egy okosan kialakított informatikai rendszerrel.

Bővebben
Ipari villanyszerelés

Ipari villanyszerelés

A villamos tervezést, villamos kivitelezést a magas szintű mérnöki szaktudást igénylő szolgáltatások közé sorolhatjuk. Ipari üzemek, csarnokok, üzletházak, szállodák, szociális és kommunális létesítmények teljes körű villamos kivitelezése.

Bővebben

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

„Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg.” - Prótagorasz